Off Spring Supplier Enterprise / Azman Ismail... [et al.] - Ismail, Azman; Abd Aziz, Fairul Akmar; Norzan, Mohd Fazli; Osman, Mohd Rizwan (2000)
Off-Spring Supplier Enterprise merupakan perniagaan perkongsian yang terdiri daripada 4 ahli rakan kongsi. Perniagaa ini berkaitan dengan kereta dan motosikal. Syarikat ini terletak di kawasan yang baru dibangunkan iaitu di Bandar Aman Jaya. Kegiatan utama syarikat ini adalah menjadi pembekal spring kereta dan motosikal. Perniagaan ini bermula pada 1 Januari 2003.