MYGL (My Guarantee Letter) / Noreha Chek Sidik and Siti Khairul Niza Sukri - Chek Sidik, Noreha; Niza Sukri, Siti Khairul (Universiti Teknologi MARA, Kedah, 2018)
Perkhidmatan kesihatan yang berkualiti dengan memudahkan pengeluaran /permohonan Guarantee Letter (GL) pelajar oleh pelajar / waris di mana prosesnya adalah cepat, mudah, murah, berkesan dan tepat untuk kegunaan kemasukan ke dalam wad di hospital - hospital kerajaan.