Warisan Industri / Azwan Radzi... [et al.] - Radzi, Azwan; Mad Ismail, Khairul Nizam; Abd Latiff Sabri, Ahmad Sirajuddin; Mohideen, Mazlan (2000)
Warisan Industri Sdn Bhd adalah sebuah syarikat yang mengeluarkan produk sos yang terbaru iaitu sos coleslaw. Syarikat ini akan beroperasi di Bandar Amanjaya terletak di Sg. Petani, Kedah Darul Aman. Tapak ini dipilih kerana ia memudahkan kami untuk menjalankan aktiviti penghantaran barang dan juga pengambilan bahan mentah dengan lebih cekap dan teratur. Perniagaan ini dijangkakan akan beroperasi pada 1 Januari 2002. Syarikat ini membekalkan produk-produk sos kepada pelanggan yang rata-rata terdiri daripada kedai-kedai runcit, pasaraya dan sebagainya.