Galaxie Sdn. Bhd / Emmy Suriani Mokhtar... [et al.] - Mokhtar, Emmy Suriani; Mohamed, Fazilah; Muhammad Fadzil, Fazita Hani; Jamaludin, Nor Azlina; Muhamad Saad, Nurazilah (2000)
Galaxie Sdn. Bhd. merupakan syarikat bumiputera yang menjalankan aktiviti pemasangan dan mengedar peti sejuk 2 dalam 1 ‘HOTFREEZE’. Syarikat amat yakin dengan pasaran peti sejuk sentiasa akan ada permintaan. Syarikat juga mengeluarkan produk mengikut bajet pelanggan. Syarikat ini bertapak di Kawasan Industri MARA, Jejawi Perlis.