Ceria Enterprise / Shahiran Mohamed... [et al.] - Mohamed, Shahiran; Mohamed, Nur Ariffin; Yusof, Nor Raslah; Ahmad, Idayu; Fuad, Tania Fariza (2000)
Ceria Enterprise menumpukan kepada kegiatan pemasangan dan pengeluaran produk iaitu berus gigi mekanikal yang di inovasikan dari hasil gabungan ubat dan berus gigi (2 dalam 1). Perniagaan ini berkonsepkan perniagaan perkongsian di mana terdapat lima pengongsi yang turut bertindak sebagai pengurus syarikat. Lokasi syarikat Ceria Enterprise terletak di Kawasan perindustrian di Bandar Seberang Jaya, Pulau Pinang. Dari sudut ini, mereka telah mengenal pasti pesaing-pesaing yang bakal disaingi iaitu Colgate-Palmolive, Zaitun, Follow me, Gillette and Yee Lee.