Deliceux Enterprise / Mohd Ezwan Ahmad... [et al.] - Tengku Mohd Nasir, Tengku Nor Akmar; Mat Som, Asyimah; Ahmad, Mohd Ezwan; Yahya, Yasma; Halim, Aida Yane (2000)
Delicuex Enterprise merupakan perniagaan yang menjadi pengeluar dan pembekal biskut. Mereka membekalkan biskut berperisa buah tempatan yang di tempah siap dijalankan dalam bentuk bungkusan. Perniagaan ini merupakan satu perniagaan di antara 5 orang rakan kongsi. Lokasi perniagaan tersebut dijalankan di Pekan Baru Kampung Lalang di Daerah Baling, Kedah manakala tempat hasil jualan kami pula terletak di 4 kawasan daerah iaitu di Daerah Baling, Sik, Kulim dan Kuala Muda.