Restoran Terapong Citra Utara / Nazuha Salleh... [et al.] - Salleh, Nazuha; Sabri, Rosnizan; Mustafha, Noratul Farina; Mohtar, Nor Zahian; Syed Abu Hassan Basri, Siti Nor Hasmar (2000)
Restoran Citra Utara merupakan sebuah restoran yang berkonsepkan selera kampung yang dilengkapi pusat memancing untuk para penggemar memancing. Perniagaan ini dijadikan sebuah perniagaan perkongsian iaitu seramai 5 orang ahli rakan kongsi. Restoran ini menyediakan pelbagai jenis hidangan selera kampung atau mengutamakan menu tempatan amnya. Rekabentuk premis yang agak unik iaitu restoran yang bercorak tradisional yang mana premis ini mementingkan elemen-elemen atau suasana kampung atau ala tradisional. Selain itu restoran ini menyediakan kemudahan tempat memancing bagi pemancing. Perniagaan ini terletak di persisiran pantai Kota Kuala Kedah. Ia merupakan tempat yang strategic kerana dapat menarik perhatian para pelanggan dan pelancong dari dalam dan juga luar negara.