MCF Brilliant Sdn Bhd / Nor Faisziana Ismail, Yuhanizah Mohamad Yusop and Hasliza Hussin - Ismail, Nor Faisziana; Mohamad Yusop, Yuhanizah; Hussin, Hasliza (2000)
Syarikat MCF Brilliant Sdn Bhd merupakan syarikat perkongsian yang terdiri daripada 3 orang rakan kongsi. Produk yang dikeluarkan oleh syarikat ini ialah jus mengkudu yang merupakan minuman kesihatan yang sesuai untuk semua peringkat umur. Jus ini terbukti mampu merawat pelbagai penyakit seperti merawat masalah keputihan, pembuangan air kencing dan membuang toksid. Tujuan perniagaan ini, oleh kerana memandangkan masa sekarang, pengenalan jus mengkudu di pasaran telah terbukti dan di yakini mempunyai khasiat dan nilai perubatan yang tinggi serta mendapat sambutan yang amat menggalakkan dari seluruh lapisan masyarakat yang mementingkan kesihatan. Lokasi perniagaan ini terletak di Mukim of Chuping, Kangar Perlis. MCF Brilliant beroperasi dengan keluasan kilang kira-kira 0.993 hektar yang mana di dalamnya terdiri daripada bilik-bilik pengurus, bilik mensyuarat, lobi dan bahagian operasi. Lokasi yang dipilih merupakan lokasi yang strategik dari segi sumber bahan mentah, pengangkutan dan kemudahan asas.