eLingua : Issue 2 : December 2019 / Academy of Language Studies - Muhamad, Sabariah; Chone, Liaw Shun; Mohd Amin, Noraziah; Terng, Hoe Foo; Desa, Melati; Zulkifli, Che Nooryohana; Ab. Latif, Nur Afiqah; Mohd Yusof, Noor Laili; Razali, Wan Noorli; Yih, Mah Boon; Ahmad Zubir, Hanani; Aboo Bakar, Rofiza; et al. (Academy of Language Studies, 2019)
1. MAJLIS KEMUNCAK BULAN INOVASI & APRESIASI STAF UiTMCPP 2019 2. Let’s go for Education 5.0 3. Benchmarking Workshop (BMW): EET699 session 20192 4. Write to Publish in Scopus 5. Training Programme for Chinese Traditional Cultural (14 – 29th July 2019) 6. KEJOHANAN TENPIN BOLING ANTARA BAHAGIAN PIALA REKTOR UiTM CAWANGAN PULAU PINANG 2019 7. EXPRESS YOUR THOUGHTS 8. Modern Language Olympiad (MLO) 2019 9. Language, Creativity & Technology Camp (LaCT Camp) 10. APB Sharing Session 2019 11. The Rise of Web-Based Instruction Innovators or Webitors: The First SIG of Academy of Language Studies in UiTM Penang Branch 12. PPT Students Charmed Judges in Abracadabra Program 13. PROGRAM JLC (Japanese Language Club) Sepanjang 2019 14. PROGRAM PROJEK TEAM BUILDING JLC & JLS 15. Sehari Selembar Benang, Lama-lama Menjadi Kain 16.Cara pembelajaran nombor-nombor dalam bahasa mandarin