eLingua : Issue 2 : December 2018 / Academy of Language Studies - Marimuthu, Rasaya; Mohd Amin, Noraziah; Aboo Bakar, Rofiza; Chone, Liaw Shun; Yih, Mah Boon; Giap, Lim Soo; Ab. Rahim, Suzana (Academy of Language Studies, 2018)
1. ‘Sambutan Bulan Inovasi 2018 UiTMcPP’ 2. Small Feast Organized by DM52 Recipients 3. ‘Mentor-Mentee Di Bawah Inisiatif Pengukuhan Sains, Teknologi, Kejuruteraan dan Matematik (STEM)’ Program 4. Kunjungan Hormat Delegasi APB, UiTMCPP ke Pejabat Rektor UNTAN dan Konsulat Malaysia, Pontianak 5. UPALS Language Colloquium 2018 6. ‘Getting to know you’ 7. A Judge’s Tips for Invention, Innovation and Design Competitions 8. Research Report: X Factor () 9. Cara-cara untuk Tanya Soalan dalam Bahasa Mandarin 10. A trip down Kapuas River, Pontianak, Kalimantan