eLingua : Issue 1 : January 2015 / Academy of Language Studies - Lee, Noor Azli Affendy; Mohd Amin, Noraziah; Razali, Wan Noorli; Aboo Bakar, Rofiza; Abdul Hamid, Nurul Bazilah; Mohd Yusof, Noor Laili; Abd Hamid, Nurul Bazilah; Lee, Keith Elisha; Muhamad, Sabariah; Giap, Lim Soo (Academy of Language Studies, 2015)
1. HARI KUALITI UiTMPP 2014 2. Audit APB November 2014 3. Global Economic Symposium (GES) Kuala Lumpur 2014 4. Malay World Heritage Congress and Exhibition 5. Regional Conference on Local Knowledge (RCLK) 2014 6. Apabila Kanak-kanak Bercerita 7. Special Report #1: ‘Hari Keceriaan UiTMPP 2014’ 8. Special Report #2: ‘Program Khidmat Masyarakat APB UiTMPP 2014’ 9. ‘Language Carnival 2014’ 10. Arts, the ‘Voice for the People’ 11. English Club Historical Trip: A Day To Remember 12. Aktiviti Kelab Bahasa Jepun sempena Language Carnival 2014 13. Aktiviti Kelab Bahasa Mandarin sempena Language Carnival 2014 14. ALS teams at Penang Invention, Innovation & Design (PIID 2014) 15. ‘Hari Kualiti UiTM Pulau Pinang 2014’