Kaedah mendeposit bahan harta intelek UiTM ke sistem Repositori Institusi Universiti / Rizana Mohd Radwan - Mohd Radwan, Rizana (Jabatan Perpustakaan Digital, 2020)
Penerangan berkaitan proses kerja muat naik bahan harta intelek universiti ke dalam sistem Repositori Institusi Universiti, UiTM kepada peserta dari Perpustakaan Tun Abdul Razak Utama dan peserta dari PUiTM Cawangan.