Travel log : Botaphnom Penh-Bangkok / Khairul Nizan Mohd Aris, Suhaimi Tular dan Md. Nagib Padil - Khairul Nizan, Mohd Aris; Suhaimi, Tular; Md. Nagib, Padil
Penulis bersama dengan seorang rakan baru-baru ini dijemput untuk mengadakan Art talk di Srinakharinwirot University, Bangkok, Thailand. Istilah 'Art talk memang selalu digunakan dalam bidang Seni Lukis dan Seni Reka merujuk kepada bicara seni atau persembahan yang melibatkan seni visual. Memang sudah acap kali penulis di jemput mengadakan 'Art talk ini baik di dalam negara mahupun di luar. Kebetulan baru-baru ini, rakan baik penulis yang juga merupakan Professor di Srinakharinwirot University bersungguh-sungguh menjemput penulis ke universiti beliau kerana ingin memanjangkan aktiviti kerjasama yang telah dijalinkan antara UITM Perak dan SWU sejak tiga tahun kebelakangan ini.