ADIMAS 2001 / Abdul Hadi Md Aris. - Md Aris, Abdul Hadi (2002)
Hidangan yang dimasak di rumah secara lazimnya adalah lebih sihat dan berkhasiat daripada makanan yang diproses secara kormersial. Namum demikian dengan mengamalkan pendekatan yang betul ketika mengambilnya akan dapat memastikan pemakanan yang mencukupi bagi memenuhi keperluan dan mengekalkan kesihatan.