D'Rimba Corner / Ab. Aziz Hj. Mohd Ghazali. - Hj. Mohd Ghazali, Ab. Aziz (2003)
JENIS PERNIAGAAN Perniagaan yang akan dijalankan ialah Restoran makanan, la merupakan perkongsian yang dinamakan D' RIMBA CORNER. LOKASI Lokasi perniagaan di alamat No. 3 Gerai Atap Berlian, Hutan Bandar, Jalan Tasik Utara, Johor Bahru,Johor Darul Ta'zim. Berhadapan dengan Asrama Sultan Ismail dan SJKCC Room Yew 2, Kawasan persekitaran berhampiran, Taman Kastam, Tanah Imigresen Jabatan Landskap MBJB juga Taman Rekreasi. TARIKH OPERASI Restoran ini telah mula beroperasi pada Januari 2003.