Armanurseri / Abdullah Marjunid - Marjunid, Abdullah (2003)
Armanurseri merupakan syarikat milik perseorangan yang menyediakan/menawarkan perkhidmatan membina landskap berstruktur, iaitu membina/membuat taman batu, taman Jepun, taman Bali dan kerja-kerja lain yang berkaitannya untuk individu, institusi swasta, institusi kerajaan, dan institusi bukan kerajaan di sekitar Lembah Klang.