Abdul Samad Enterprise / Abdul Samad Lebai Itam - Lebai Itam, Abdul Samad (2007)
Syarikat milik tunggal ini akan didaftarkan mulai bulan November 2007. Syarikat enterprise milik tunggal ini akan mengkhususkan aktiviti pertanian sebagai core businessnya. Lokasi untuk mereliasasikan matlamat jangka panjang syarikat ini dibuat di kawasan luar bandar iaitu Kampung Batu Lintang Kedah.