Buletin Akademik UiTM Terengganu Jan 2015/ Siti Nor Fadillah Ahmad Shariff (Ed.) - Ahmad Shariff, Siti Nor Fadillah (Universiti Publication Centre (UPENA) UiTM Terengganu, Dungun, Terengganu. (In Press), 2015)
Buletin Akademik UiTM Terengganu diterbitkan secara berkala dan mengandungi artikel-artikel mengenai program dan aktiviti akademik kampus.