IQRA' : Bil 3 : Mac 2020 / Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM - UiTM, Perpustakaan Tun Abdul Razak (Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM, 2020)
Antara isi kandungan: 1. Kerja-kerja pembersihan dan membasmi kuman peralatan dan perkakasan di Perpustakaan Tun Abdul Razak UiTM 2. Program library outreach@ PTAR sempena ekspo selangkah ke UiTM 3. Program bicara maya live@PTAR bersama Presiden CUEPACS 4. Rencana khas – program jerayawara perpustakaan library outreach@PTAR 5. Research writing workshop@ UiTM Puncak Alam 6. Hari bertemu pelanggan 2020 @ Perpustakaan Tun Dr Ismail, Pasir Gudang 7. Program bual santai : stay green be seen @PTAR UiTM Jasin 8. Bengkel training for trainers (TOT) speed reading @PTAR Sarawak.