IQRA' : Bil 10 : December 2019 / Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM - UiTM, Perpustakaan Tun Abdul Razak (Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM, 2019)
Antara isi kandungan: 1. Majlis perasmian konferensi antarabangsa aplikasi komputer dan dron (IconDA) 2019 2. Kunjungan hormat ke pejabat dekan fakulti perakaunan, UiTM Puncak Alam : 18 disember 2019 3. Program read@uni PTAR kampus Dengkil: 16-17 disember 2019 4. Majlis sambutan hari inovasi (MSHI) 2019 UiTM cawangan Melaka : 11 disember 2019 5. Lawatan dari YBHG. Dato' Rosthman Ibrahim, Pengerusi alumni UiTM Melaka: 13 disember 2019 6. Program read@uni : mini karnival bakat si cilik : 19 disember 2019 7. Program read@uni: speaker corner-recruitment & selection : 2 disember 2019 8. Program read@uni : Pameran usahasama “islamic etiquette for hoteliers” : 9-10 disember 2019 9. Majlis penyerahan sijil kepada pemenang UiTM KBM investment challenge 2019: 11 disember 2019 10. Majlis kemuncak bulan inovasi 2019 UiTM cawangan Negeri Sembilan: 11 Disember 2019 11. Annual dinner PTAR kampus Kuala Pilah 2019: 24 disember 2019 12. Majlis penghargaan pelajar praktikal PTAR Rembau: 18 disember 2019 13. Kejohanan E-sport FIFA 20 antara staf UiTM cawangan Pulau Pinang: 14 disember 2019 14. Pencapaian kemenangan Perpustakaan Sultan Badlishah sempena hari kualiti dan inovasi UiTM cawangan Kedah : 19 disember 2019 15. Majlis kemuncak bulan inovasi 2019 UiTM cawangan Pahang: 17 disember 2019 16. Program friday food sharing @ PAB : 13 disember 2019 17. Majlis sambutan hari inovasi 2018/2019 UiTM cawangan Terengganu 'sains dan teknologi pemangkin inovasi global': 19 disember 2019 18. Program Iqra' menurut perpsektif islam bersama Ustaz Lokman Zukifli: 4 disember 2019 19. Read@uni: Program marker's meet “ hobbies & collectors meet up” : 7 disember 2019 20. Read@uni: E-sport (CS:GO) @ PTAR : 7 disember 2019 21. Bengkel pengurusan sistem pengurusan tempahan bilik perpustakaan (LRRS) PTAR UiTM Mukah: 10-11 disember 2019 22. Berita bergambar Perpustakaan UiTM (aktiviti perpustakaan, lawatan, pameran).