IQRA' : Bil 11 : November 2019 / Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM - UiTM, Perpustakaan Tun Abdul Razak (Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM, 2019)
Antara isi kandungan: 1. Program wacana intelektual : sistem monarki abad ke 21 @ Perpustakaan Tun Abdul Razak : 28 november 2019 2. Perbincangan mengenai peranan Perpustakaan Universiti Awam sempena Kuala Lumpur ibu kota buku dunia 2020: 20 november 2019 3. Program read@ uni : Pameran usahasama “ The metamorphosis of Europe region civilization and modernity of the cities” : 5 november 2019 4. Program read@ uni: Pameran usahasama “ Mini professional etiquette exhibition” : 5 november 2019 5. Program read@ uni: Speaker corner – stand up comedy : 13 november 2019 6. Program read@ uni: Pameran usahasama “Sustainable SME business strategy : SME approach“ : 18-22 november 2019 7. “ KWIK-Print@Learningspace@ 24/7 ” 8. MPP grab the food: CSR project : 5 november 2019 9. Read@ santai PTAR Melaka siri 4 : 1 november 2019 10. Public speaking: speech to introduce programme 11. Latihan kaedah memproses bahan harta intelek (modul acquisition) 12. Karnival perpustakaan 2019: “ Today a reader tomorrow a leader” @PTAR Kuala Pilah : 11-15 november 2019 13. Majlis perasmian penutup karnival Perpustakaan 2019 : “ Today a reader tomorrow a leader” @PTAR Kuala Pilah : 15 november 2019 14. Program “ Today a reader tomorrow a leader” : 13 november 2019 15. Bengkel incorporating sources: quoting, summarising & paraphrasing : 5 november 2019 16. Audit 5S peringkat UiTM cawangan Kedah di Perpustakaan Sultan Badlishah Kedah : 4 november 2019 17. Audit pensijilan QE/5S Perpustakaan Sultan Badlishah UiTM cawangan Kedah : 21 november 2019 18. Library day out : we're here for you : 12 november 2019 19. Knowledge sharing session with Heliza Helmi & Muhammad Faris : 12 november 2019 20. Bengkel refresh your cataloging skill” : 1 november 2019 21. Program friday food sharing@ PAB : 8 november 2019 22. Baca betul-betul ya (baca dan tulis jawi) : 13 november 2019 23. ReadUni leadership program : 13 november 2019 24. MZJ word thesis formating workshop: 13 november 2019 25. Bicara buku: Kembara mahsyar : 13 november 2019 26. Let's increase your reading speed: 14 november 2019 27. “Rebrand yourself challenges: just do it” : 14 november 2019 28. Wake up call your image from campus to corporate : 14 november 2019 29. Write to heal with perantis akademik Bonda Nor : 14 november 2019 30. Bengkel imej dan komunikasi bersama guru pusat sumber sekolah : 15 november 2019 31. Bicara buku bersam Rektor dan Timbalan Rektor HEP : 15 november 2019 32. Library outreach @ bangunan perdana : 18-20 november 2019 33. Perpustakaan Tun Anis (PTA) mini bookfair 2019: 17-21 november 2019 34. Projek “Together we care, we share” “Corporate social responsibility” (csr) PTA di Sekolah Kebangsaan Batang Merbau, Tanah Merah, Kelantan : 25 oktober 2019 hingga 4 november 2019 35. Read @uni: PTAR Charity walk: 07 november 2019 36. Read@uni: Program maker's meet “ outshine your beauty” : 13 november 2019 37. Hari mesra pelanggan Perpustakaan Tun Abdul Razak (PTAR)' cawangan Sarawak: 20-21 november 2019 38. Read@ uni: Program maker's meet “PTAR Fashion show” : 20 november 2019 39. Read@uni: Perasmian kempen membaca anjuran Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM cawangan Sarawak : 20 november 2019 40. Read@uni: Sesi bersama Sarawak tourism board: 20 november 2019 41. Read@uni: Townhall belia daripada Jabatan Tenaga Kerja Sarawak : 21 november 2019 42. Read@uni: a day with authors: 21 november 2019 43. Read@uni: Pertandingan mewarna : 21 november 2019 44. Berita bergambar Perpustakaan UiTM (Aktiviti perpustakaan, Lawatan, Pameran).