IQRA' : Bil 9 : September 2019 / Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM - UiTM, Perpustakaan Tun Abdul Razak (Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM, 2019)
Antara isi kandungan: 1. Lawatan antarabangsa dari tenaga pendidik, Bangsamoro Selatan Filipina ke Perpustakaan Tun Abdul Razak (PTAR), UiTM 2. Program library outreach@PTAR 2019 3. Promossi 'Read@uni challenge: speed reading!” 4. Jasamu dikenang: En Mohd Sapri bin Ahmad 5. Information literacy/ kelas kemahiran maklumat 6. My teen2teen 7. Simbolik perasmian penanaman pokok: program planet or plastik? 8. Program read @ uni : planet or plastic? 9. Taklimat perpustakaan Minggu Destini Siswa (MDS) & Minggu Pemantapan Siswa (MPS)M 10. Program Kesihatan: Derma darah 11. Program read@ uni : speakers' corner bual bicara ilmu: Tabayyun dulu, baru share 12. Pameran hari kemerdekaan dan hari malaysia 2019 13. Taklimat perpustakaan kepada pelajar baharu sempena minggu destini siswa 14. Program hari explorasi Perpustakaan Sultan Badlishah 2019 15. Program read@uni sempena hari explorasi Perpustakaan Sultan Badlishah 16. Pencapaian Kumpulan Inovatif dan Kreatif (KIK) Perpustakaan Sultan Badlishah 17. Program friday food sharing @ PAB 18. Kelas fail dan rekod: Fakulti Pengurusan Perniagaan 19. Program read @uni: kempen read@PAB 20. Program friday food sharing@ PAB 21. Program tanggungjawab sosial masyarakat (CSR): Library make over anjuran Perpustakaan Cendikiawan 22. Program kacau bubur asyura Perpustakaan Cendekiawan 2019/1441H 23. Pembentangan kolokium 'Vosviewer bibliometric analysis from scopus and online databases for research publication' 24. Program coffee talk with librarian 25. taklimat program pasca siswazah 26. Program hari literasi PTAR 2019 27. Pelancaran program read@uni PTAR UiTM cawangan Sarawak 28. Program read@ uni PTAR : Kuiz 29. Library outreach: “PTAR faculty attack” 30. Taklimat pengurusan pelupusan rekod/bahan arkib 31. Berita bergambar Perpustakaan UiTM (aktiviti perpustakaan, lawatan, pameran).