IQRA' : Bil 7 : Julai 2019 / Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM - UiTM, Perpustakaan Tun Abdul Razak (Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM, 2019)
Antara isi kandungan: 1. Program bicara tokoh bersama Profesor Emeritus Datuk Zainal Kling dan Encik Ismail Embong Pelukis Negara. 2. Program siri wacana ilmu kursi institusi Raja-Raja Melayu dengan tema “ Kedaulatan Melayu” 3. Bengkel pengurusan kandungan laman web PUITM 4. Majlis penyampaian Anugerah Emerald's Highest Usage Award Worldwide 5. Tahniah KIK Shine -PTAR menerima Anugerah Emas di Konvensyen Team Excellence 6. Program library outreach @PTAR 2019 7. Read @uni awareness promotional activities 8. Read @uni awareness exhibition 9. Taklimat Perpustakaan dan lawatan berpandu ke PTDI 10. Program Voluntourism Eko Hike 2019 / Jungle talk @ Bukit Batu Belah (read@ uni) 11. Sumbangan prihatin kepada mangsa banjir Kampung Krubong 12. Aktiviti cuti semester Menyusun semula kedudukan buku UiTM cawangan Kedah 13. bengkel percambahan fikiran di Penang Digital library 14. Bengkel percambahan fikiran di PTAR UiTM cawangan Pulau Pinang 15. Meyuarat pengurusan kanan & taklimat kesedaran penggiatan budaya membaca 16. Gotong-royong perdana PTAR UiTM cawangan Melaka 17. Modul INTERIM sesi julai 2019 PTAR cawangan Perak kampus Tapah 18. Read@ uni PTAR Tapah 2019: book review by librarian 19. Kursus perkhidmatan atas talian kepada kakitangan Perpustakaan Sultan Badlishah anjuran unit perkhidmatan maklumat 20. Program perjumpaan bulanan bersama Rektor & 10 ribu langkah 21. Program read@uni pelancaran pertandingan “reading corner” 11. Program library outreach we reach you anjuran Perpustakaan Sultan Badlishah 12. Program read@ uni bersama pelajar Universitas Islam Riau, Indonesia 13. Program mobaliti pelajar Universitas Islam Riau Indonesia 14. Taklimat modul pelajar INTERIM 2019 15. Bengkel trainers (TOT) & pemantapan module INTERIM: information literacy skills 16. Modul information literacy INTERIM 17. Kursus kepimpinan dan motivasi pengawas pusat sumber Sekolah SMK Abdul Samad, Pulai Condong 18. Ucapan tahniah kenaikan pangkat 19. Program bacaan surah Al-kahfi jumaat @ PTAR UiTM cawangan Kedah 20. INTERIM sesi julai 2019 21. Sekitar bengkel training of trainer for thesis formating 22. Berita bergambar Perpustakaan UiTM (aktiviti perpustakaan, lawatan, pameran) 23. Ucapan tahniah kenaikan pangkat.