IQRA' : Bil 6 : Jun 2019 / Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM - UiTM, Perpustakaan Tun Abdul Razak (Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM, 2019)
Antara isi kandungan: 1. Lawatan antarabangsa pustakawan Universitas Ahmad Dahlan Indonesia 2. Majlis sambutan hari raya UiTM 3. Majlis sambutan hari raya PTAR 4. Bengkel pembangunan modul bacaan pantas (speed reading) 5. Majlis pelancaran & taklimat kesedaran EKSA (Ekosistem Kondusif Sektor Awam) 6. Program library outreach @ PTAR 7. Sambutan hari raya peringkat UiTM cawangan Johor 8. Sambutan hari raya @ PTDI: Majlis perpisahan pelajar praktikal & hari lahir staf 9. Tahniah & selamat datang 10. Sambutan hari raya perdana UiTM cawangan Melaka 2019 11. Majlis kesyukuran sempena syawal 2019/1440H UiTM cawangan Melaka kampus bandaraya. 12. Read @ uni PTAR Tapah 2019: kuiz pameran 2.0 (hidupan liar) 13. Jamuan aidilfitri perdana 2019 peringkat UiTM cawangan Kedah 14. Program we reach you 3 in 1: special assist from PSB anjuran Perpustakaan 15. Program read @uni a book in 30 minutes anjuran Perpustakaan Sultan Badlishah UiTM cawangan Kedah. 16. Majlis sambutan aidilfitri perdana UiTM cawangan Pahang 17. Majlis sambutan aidilfitri Perpustakaan Al-bukhari 18. Program listen&leisure @PTAR (bedah uku bersama En Saharani Abdul Rashid) 19. Program book review – read @uni (siri 2/2019) Perpustakaan UiTM cawangan Terengganu. 20. Program “green day: save the earth” bertemakan hutan dan pendidikan 21. Majlis ramah tamah gawai raya PTAR UiTM cawangan Sarawak 22. Sekitar majlis berlanggar gawai-raya 2019 23. Berita bergambar Perpustakaan UiTM 24. Ucapan tahniah kenaikan pangkat.