IQRA' : Bil 5 : Mei 2019 / Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM - UiTM, Perpustakaan Tun Abdul Razak (Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM, 2019)
Antara isi kandungan: 1. World Quran hour 2019. 2. Kunjungan hormat ke pejabat dekan. 3. Bengkel pembentangan modul bacaan pantas (speed reading). 4. Program library outreach@PTAR di fakulti sains komputer dan matematik. 5. Bengkel penggunaan aplikasi cloud office. 6. Program read@uni: ramadhan terakhir? 7. Program read @ uni: world #Quranhour. 8. Program read@uni: speaker's corner permasalahan ekonomi, sistem pengangkutan & media sosial. 9. Program read @uni: speaker's corner – tajuk bebas. 10. Challenge skills community & let's read. 11. Iftar I Free meal. 12. Photobook terbitan khas buku sekalung budi. 13. Bicara buku raed@uni penutup program ifrat/free meal 2019. 14. Kelas kemahiran maklumat. 15. Infaq ramadhan @ PTAR 2019. 16. Pertandingan read@uni PTAR Tapah 2019 ulasan bahan. 17. Bengkel pangkalan data perpustakaan (Reaxys) tahun 2019. 18. Program read@uni inter-uni reading activity. 19. Program read@uni blind date with a book. 20. Program read @uni speak your mind. 21. Program read@uni: blimd date with a book. 22. program read @uni: mystery book. 23. Rakan stategik media siber 2019. 24. Pembentagan kertas kerja di International Halal Conference 2019 (INHAC2019), Osaka University, Jepun. 25. Majlis perasmian galeri islam nusantara. 26. World quran hour – tema: “solusi cabaran sejagat”. 27. Berita bergambar Perpustakaan UiTM (aktiviti, lawatan. Pameran).