IQRA' : Bil 4 : April 2019 / Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM - UiTM, Perpustakaan Tun Abdul Razak (Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM, 2019)
Antara isi kandungan: 1. Majlis perutusan pentadbiran UiTM 2019. 2. Bengkel literasi maklumat perpustakaan UiTM mengikut format RDA. 3. Bengkel MOOC'S @PTAR bersama iNED. 4. Kursus pengurusan dan reputasi risiko. 5. Digital marketing workshop. 6. Kursus pengurusan data dan analisis. 7. Speakers' corner. 8. Perkongsian maklumat: bengkel pemantapan pengindeksan. 9. Program jom baca bersama untuk 10 minit @ perpustakaan. 10. Program read@uni: pusingan akhir program 'young motivator selection 1.0'. 11. Program read@uni: speakers' orner – what is my strength. 12. Sesi taklimat bersama BENQ. 13. Kelas kemahiran makluamat modul: open access for scholarly publication. 14. Kelas kemahiran maklumat modul: online database. 15. Book review @ PTAR kampus Rembau. 16. Kelast kemahiran maklumat modul: easy write with microsoft word. 17. Kelas kemahiran maklumat modul: advanced literarure research I (Scopus: world's largest scientific database). 18. Knowledge @ hi-tea: sesi ulasan naskah oleh staf PTAR kampus Rembau. 19. Pencapaian emas tiga bintang sijil pengiktirafan amalan persekitaran berkualiti (QE/5S). 20. Penglibatan kakitangan perpustakaan Sultan Badlishah di dalam forum transformasi perpustakaan abad ke-21. 21. Program jom semak anjuran Perpustakaan Sultan Badlishah bersama Lembaga Hasil Dalam Negeri cawangan Sg. Petani. 22. Program santai buku PAB @ PWTC. 23. Program kepimpinan pengawas Sekolah Kebangsaan Jengka Pusat 2. 24. Program “care to share; with knowledge, we lead!” 25. Perpustakaan bergerak @ teratak cendikiawan bil. 2/2019. 26. Program read@uni: santai bicara ilmu@PTAR. 27. Read @PTAR. 28. Promo buku 20 mitos senaman & kesihatan @ PTAR. 29. Berita bergambar Perpustakaan UiTM (aktiviti perpustakaan, lawatan, pameran).