IQRA' : Bil 3 : Mac 2019 / Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM - UiTM, Perpustakaan Tun Abdul Razak (Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM, 2019)
Antara isi kandungan: 1. Program Bicara Intelektual bersama Ybhg. Profesor Datuk Raazali Mahfar. 2. Library outreach program @ PTAR. 3. Bengkel pemantapan dokumen pengurusan risiko. 4. Bengkel pemantapan pengindeksan mengikut format RDA. 5. Read, talk & go to KLIBF for free. 6. Program pengantarabangsaan perkongsian pengetahuan. 7. UiTM cawangan Melaka dan Ibzura World Travel and Tours bantu masyarakat di Perkampungan Cimariuk, Bandung. 8. Program read@uni: program 'Everyone can speak:speaker corner”. 9. Program kesihatan : Derma darah. 10. Kunjungan dari Universitas Negeri Semarang, Indonesia sempena program pertukaran pelajar. 11. Laporan kemenangan Perpustakaan Sultan Badlishah UiTM cawangan Kedah di pertandingan International Student Affairs Invention, Innovation & Design Competition (ISAIID) 2019. 12. Program 'Let's read, share and go to Big Bad Wolf with PAB”. 13. Anugerah peminjam buku terbanyak. 14. Proses penilaian fail dan rekod di Bahagian Hal Ehwal Pelajar. 15. Latihan sangkut di Jabatan Arkib Universiti. 16. Penyerahan sumbangan Program Wakaf Buku 2.0. 17. Kursus pengurusan rekod dan fail, isu keselamtan rekot terperngkat dan pelupusan rekod Universiti. 18. Laporan program Knowledge Explorace 2.0 (Lets tighten our love 2 PTA). 19. Piala boling. 20. Program makers meet @ PTAR : Baking “ Juh Mem 'Baking”. 21. Pilihan raya PEWANI. 22. Faculty attack – Fakulti Sains Sukan dan Rekreasi. 23. “ Jom ke IPTA” 24. Kelas kemahiran maklumat PTAR kampus Samarahan 2. 25. Berita bergambar Perpustakaan UiTM (aktiviti perpustakaan, lawatan,pameran).