IQRA' : Bil 2 : Februari 2019 / Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM - UiTM, Perpustakaan Tun Abdul Razak (Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM, 2019)
Antara isi kandungan: 1. Majlis Amanat Ketua Pustakawan 2019. 2. Sekitar Amat Ketua Pustakawan 2019 @ Kampus Cawangan. 3. Library outreach program @ PTAR. 4. Taklimat library information skill (INTERIM), PUiTM cawangan Melaka. 5. Perkongsian maklumat: speed reading, PUiTM cawangan Melaka. 6. Heartrace 9.0: weight lost challenge. 7. Taklimat perpustakaan minggu destini siswa (MDS) & minggu pemantapan siswa (MPS) UiTM cawangan Melaka kampus Bandaraya sesi mac 2019 – julai 2019. 8. Modul INTERIM sesi Januari 2019 (Modul LSC, LMS 300 & LMS 301). 9. Library tour sesi januari 2019 PTAR cawangan Perak kampus Tapah. 10. Pertandingan read@uni PTAR Tapah 2019-Ulasan buku. 11. Laporan pelaksanaan modul information literacy skillss minggu INTERIM sesi 1 2019. 12. Laporan taklimat perpustakaan sempena minggu destini siswa. 13. Bengkel kemahiran Microsoft powerpoint. 14. Pertandingan bowling staf perpustakaan. 15. Program “Let's read, share and go to big bad wolf 2019. 16. Proses penilaian pelupusan rekod di Unit Hal Ehwal Islam. 17. Information literacy skills (ILS). 18. Library tour with students from Gunma University, Japan. 19. Taklimat penetapan modul information literacy skills sempena minggu INTERIM UiTM cawangan Sabah. 20. Sekitar hari inovasi & sambutan tahun baru cina UiTM cawangan Sarawak. 21. Majlis penyerahan bendera kejohanan sukan staf (KARISTA) 2019. 22. Berita bergambar Perpustakaan UiTM (Aktiviti perpustakaan, Lawatan, Pameran).