IQRA' : Bil 1 : Januari 2019 / Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM - UiTM, Perpustakaan Tun Abdul Razak (Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM, 2019)
Antara isi kandungan: 1. Penerimaan dan sumbangan bahan @ PTAR. 2. Berita bergambar Perpustakaan UiTM.