IQRA' : Bil 12 : Disember 2018 / Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM - UiTM, Perpustakaan Tun Abdul Razak (Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM, 2018)
Antara isi kandungan: 1. Taniah & syabas kepada Perpustakaan Tun Abdul Razak meraih kejuaraan dalam AKNC 2018. 2. Taniah & syabas kepada staf PTAR penerima Anugerah Perkhidmatan Cemerlang 2017 dan Anugerah Pentadbiran UiTM 2018. 3. Pameran Koleksi Melayu Perpustakaan Tun Abdul Razak (PTAR). 4. Bengkel adobe iilustrator intermediate. 5. Bengkel penerbtan read @ uni PUITM. 6. Bengkel training of trainers bacaan pantas. 7. Bengkel wills hands-on training integrasi WILS -FAIS (module acquisition). 8. Pertadingan soalan berkenaan pameran 3.0 PTAR kampus Tapah. 9. Program “library customer day: days to remember” sempena hari mesra pelanggan Perpustakaan Tengku Anis. 10. Pameran outreach galeri seni budaya JKKN Meaka (6 dis 2018 – 3 jan 2019 nov 2018). 11. Pilihan raya kampus (12 disember 2018). 12. Majlis sambutan hari inovasi (18 disember 2018). 13. Program 10 000 langkah & konservasi (CSR) (21 disember 2018). 14. Lawatan delegasi Universitas Negeri Padang, Indonesia. 15. Program ceramah imej professional penjawat awam.