IQRA' : Bil 11 : November 2018 / Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM - UiTM, Perpustakaan Tun Abdul Razak (Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM, 2018)
Antara isi kandungan: 1. Majlis pelancaran read@uni. 2. Majlis perasmian Perpustakaan Digital. 3. Tahniah KIK PTAR I-Team menerima Gold Award di International Quality and Productivity Convention (IQPC) 2018-Indonesia. 4. Read@uni: program bual bicara tokoh. 5. Read@uni: bacaan naskhah jawi – LCD 2018. 6. Taklimat hak cipta di era digital. 7. Lawatan ke TL Robertson Library Curtin University, Australia. 8. Sharing session by Dr Eko Supraptono - read@uni programme: 2nd series. 9. Penilaian Audit 5S. 10. Bengkel pengenalpastian dan pengurusan bahaya (HIRARC). 11. Audit pensijilan QE/5S Perpustakaan Sultan Badlishah UiTM cawangan Kedah. 12. Bengkel fail meja Perpustakaan Cendekiawan UiTM cawangan Terengganu. 13. Brain teaser @ skater, UiTM cawangan Terengganu. 14. Program PTAR @ 3R go rural version 2 (Reach.Read.Relate). 15. Faculty attack. 16. Program derma darah. 17. Leap ahead with stunning innovation in mono and colour. 18. Selamat bersara Tuan Haji Putit Omar. 19. Majlis makan malam PTAR cawangan Sarawak. 20. Kursus asas kebakaran. 21. Aktiviti perpustakaan. 22. Lawatan ke PTAR November 2018. 23. Pameran PTAR November 2018. 24. Pameran Perpustakaan UiTM cawangan November 2018. 25. Senarai aktiviti Perpustakaan UiTM bulan november 2018.