Buletin UiTMKT Jilid 5 Isu Januari 2010 / UiTM Terengganu Kampus Kuala Terengganu - UiTM Terengganu, Kampus Kuala Terengganu (UPENA, UiTM Kuala Terengganu, 2010)
Memuatkan berita aktiviti, pendapat, dan artikel tulisan warga UiTM Cawangan Terengganu Kampus Kuala Terengganu.