IQRA' : Bil 10 : Oktober 2018 / Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM - UiTM, Perpustakaan Tun Abdul Razak (Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM, 2018)
Antara isi kandungan: 1.Majlis kemuncak program khidmat masyarakat CSR. 2. Bengkel penggiatan budaya membaca PuiTM. 3. Bengkel penyediaan metadata sistem arkib universiti berdasarkan ISAD(G): General international standard archival description – second edition. 4. Tahniah, kumpulan KIK Shine dari PTAR meraih anugerah Emas (Gold award) dan anugerah penjanaan kos sebenar terbaik. 5. Kursus ETOS perkhidmatan awam. 6. Program clean trails di Bukit Putih, Port Dickson. 7. Tahniah PTAR johan kategori kewangan (proses pembayaran perpustakaan) di simposium kecermelangn operasi. 8. Pamran oktober 2018: pameran digitak Malaysia. 9. Bengkel lonjakan perkhidmatan Perpustakaan Universiti Teknologi MARA. 10. Program “jom ke library”. 11. Tahniah KIK Akar, johan KIK UiTM Zon Selatan. 12. Read@uni programme. 13. Bengkel integriti akademik dan plagiarisma. 14. Bengkel pemantapan penyedian fail meja. 15. Hari explorasi PSB 2018 Perpustakaan Sultan Badlishah UiTM cawangan Kedah. 16. Penilaian rekod di unit keselamatan. 17. Taklimat pengurusan rekod & fail seta pengurusan pejabat. 18. Terpilih sebagai “Finalist” pertandingan akhir Anugerah Kualiti Rektor (AKR). 2018. 19. Aktiviti perpustakaan. 20. Lawatan ke PTAR oktober 2018. 21. Pameran PTAR oktober 2018. 22. Pameran Perpustakaan UiTM cawangan Oktober 2018. 23. Senarai aktiviti perpustakaan UiTM bulan oktober 2018.