IQRA' Bil 8 : Ogos 2018 / Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM - UiTM, Perpustakaan Tun Abdul Razak (Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM, 2018)
Antara isi kandungan: 1. Delegasi PTAR ke IFLA WILC 2018. 2. Pembentangan kertas kerja di international federal library associations and institutitions (IFLA) world library and information congress (WLIC) 2018. 3. Pameran ogos 2018. 4. Program khidmat masyarakat, kembara budaya & khidmat bakti siswa. 5. Library outreach @ kursus pembangunan profesional kepimpinan dan tanggungjawab pensyarah UiTM. 6. Latihan & 'job attachment' PTAR cawangan Perak. 7. Pameran kemerdekaan : sayangi Malaysiaku. 8. Library open day 2018 PTAR kampus Dengkil. 9. Lawatan akademik ke Perbadanan Perpustakaan Awam Pulau Pinang dan Perpustakaan digital Pulau Pinang. 10. Tahniah PSB memenangi pertandingan dekorasi keceriaan kemerdekaan. 11. Program kepimpinan, kerohanian dan capahan minda SK Penjom 2018. 12. Program khidmat bantu Pusat Sumber Sekolah Rendah Kebangsaan Jengka Pusat 2. 13. Lawatan dan jalinan kerjasama PDII LIP Indonesia. 14. Aktiviti Perpustakaan Tun Abdul Razak. 15. Aktiviti perpustakaan, cawangan Melaka. 16. Aktiviti perpustakaan, cawangan Perak. 17. Aktiviti perpustakaan, cawangan Pulau Pinang. 18. Aktiviti perpustakaan, cawangan Kedah. 19. Aktiviti perpustakaan, cawangan Pahang. 20. Aktiviti perpustakaan, cawangan Terengganu. 21. Aktiviti perpustakaan, cawangan Kelantan. 22. Aktiviti perpustakaan, cawangan Sarawak. 23. Tahniah & syabas. 24. Senarai aktiviti perpustakaan UiTM bulan ogos 2018.