IQRA' : Bil 7 : Julai 2018 / Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM - UiTM, Perpustakaan Tun Abdul Razak (Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM, 2018)
Antara isi kandungan: 1. Penyerahan tugas sebagai pengerusi Majlis Ketua Pustakawan bagi lantikan 2018-2020. 2. Get caught reading julai 2018. 3. Bengkel reference management software: mandeley (bahagian I & II). 4. Sambutan hari raya peringkat UiTM cawangan Johor. 5. Program: Khidmat bantu kepakaran pusat sumber sekolah bagi persediaan PSS peringkat kebangsaan tahun 2018 di SK Chiku 7 Gua Musang Kelantan. 6. Kaunter bergerak tabung haji @ Perpustakaan. 7. Kolokium informasi, komunikasi dan teknologi multimedia (ICMMTC)2018. 7. Perasmian pameran grapholution 3.0 oleh Rektor UiTM cawangan Melaka. 8. Lawatan Sek. Men. Keb. Bandar Putra, Kulai, Johor. 9. Perkongsian maklumat: penetapan modul information literacy skills bagi pelajar minggu INTERIM di UiTM. 10. Taklimat library information skill (INTERIM), PUITM cawangan Melaka. 11. Pertandingan robotik kebangsaan (NRC) 2018 peringkat negeri Melaka. 12. Taklimat modul bersama pelajar INTERIM 2018. 13. Lawatan penandaarasan di Perbadanan Perpustakaan Awam Pahang. 14. Program galakan membaca bersama Sekolah Kebangsaan Kuala Kaung. 15. Jamuan hari raya aidilfitri PTAR 2018. 15. Taklimat perpustakaan kepada pelajar baru INTERIM (Minggu Destini Siswa) PTAR cawangan Perak Kampus Tapah. 16. Modul INTERIM sesi julai 2018 PTAR cawangan Perak kampus Tapah. 17. Majlis sambutan hari raya aidilfitri 2018 PTAR cawangan Sabah. 18. Taklimat penetapan modul information literacy skills sempena minggu INTERIM UiTM cawangan Sabah. 19. Lawatan dari SMK Tabuan Jaya. 20. IFLA WLIC 2018 volunteers training. 21. Majlis sambutan hari lahir staf (april-julai) & majlis hari raya bersama staf PTAR. 22. Perkongsian maklumat: penetapan modul information literacy skills bagi pelajar minggu INTERIM. 23. Let's read: blooming books. 24. Majlis raya UiTM kampus Sungai Buloh. 25. Modul information literacy skills (ILS) UiTM cawangan Terengganu kampus Dungun. 26. Lawatan antarabangsa. 27. Pameran lambaian Kaabah. 28. Tahniah pemenang emerald online quiz UiTM 2018. 29. Sambutan raya PTAR. 30. Sumbangan hadiah PTAR.