IQRA' : Bil 6 : Jun 2018 / Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM - UiTM, Perpustakaan Tun Abdul Razak (Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM, 2018)
Antara isi kandungan: 1. Tahniah!! UiTM telah merangkul emerald 7th high usage award & high research output award. 2. Bengkel pemantapan dokumen kumpulan inovatif & kreatif (KIK). 3. Ceramah peranan pustakawan di era digital & peranan perpustakaan negara Malaysia. 4. Program khidmat masyarakat @ masjid As-syakirin. 5. Dekorasi raya di Perpustakaan Sultan Badlishah UiTM cawangan Kedah. 6. Majlis khatam Al-quran staf PTA 2018. 7. Program: World quran hour PTA. 8. Free market di Perpustakaan Al-bukhari. 9. Program world Quran hour Perpustakaan Al-bukhari. 10. Lawatan dari Sekolah Menengah Kebangsaan Agama Matang 2, PTAR cawangan Sarawak. 11. Majlis jamuan hari raya aidilfitri PTAR 2018. 12. Pameran Jun 2018 kenali Perpustakaan Negara Malaysia. 13. Sekalung tahniah lantikan sebagai pengerusi Majlis Ketua Pustakawan UA.