IQRA' : Bil 5 : Mei 2018 / Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM - Universiti Teknologi MARA, Perpustakaan Tun Abdul Razak (Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM, 2018)
Antara isi kandungan: 1. Majlis reunion pesara dan bekas staf PTAR 2018. 2. Bengkel pengkatalogan dan pengkelasan bahan standard RDA PUITM. 3. Forum sinergi gen Y – Pendidikan 4.0: cabaran mahasiswa terhadap pembelajaran masa hadapan. 4. Majlis iftar jama'ie @ rumah kebajikan anank-anak yatim dan miskin. 5. Berita bergambar UiTM cawangan Johor. 6. Program semarak ramadhan. 7. Kempen tandas bersih 2018. 8. Majlis sambutan ramadhan, bacaan yassin dan tahlil perpisahan staf Perpustakaan Sultan Badlishah (PSB). 9. Lawatan delegasi akademik Thepsatri Rajabhat University, Thailand ke Perpustakaan Sultan Badlishah. 10. Pameran UiTM Kedah sempena perasmian pecah tanah UiTM Kampus Baling, Kedah. 11. Tsaqafah fest PTA 2018. 12. Berita bergambar UiTM cawangan Pahang. 13. Pameran bulan Mei. 14. Lawatan dari Sekolah Kebangsaan Tunku Abdul Malik, Kulim Kedah. 15. Majlis persaraan staf PTAR. 16. Program memasak bubur lambuk PTAR 2018. 17. Berita bergambar UiTM cawangan sarawak. 18. Bengkel mendeley (advance). 19. Pameran e-Usahawan. 20. Program ikrar bebas rasuah Perpustakaan Tun Abdul Razak UiTM. 21. Majlis bacaan yasin, tahlil dan tazkirah bulan mei 2018.