IQRA' : Bil 4 : April 2018 / Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM - UiTM, Perpustakaan Tun Abdul Razak (Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM, 2018)
Antara isi kandungan: 1. Lawatan kerja Delegasi PTAR ke lima (5) buah Perpustakaan di Negara China. 2. Ahli kelab sahabat PTAR. 3. Bengkel adobe after effect. 4. Kelas latihan penggunaan pangkalan data: up-totdate & : clinicalkey. 5. Kelas latihan penggunaan pangkalan data : sciencedirect & scopus. 6. Kelas latihan penggunaan pangkalan data : web of science. 7. Program 'Library run for your mind'. 8. Bengekl pangkalan data dalam talian 'IEEE'. 9. Lawatan pelajar jamboree pengakap Pahang 2018. 10. Sesi 'coffee talk”. 11. Pertandingan bola tampar anjuran kelab PTAR UiTM cawangan Sarawak. 12. Lawatan penandaarasan politeknik Kota Kinabalu, Sabah. 13. Hari buku sedunia Perpustakaan Tun Abdul Razak. 13. Bicara mingguan. 14. Gotong royong 5S dan landskap. 15. Inforce. 16. Program CSR jalinan & jaringan komuniti 2018 (siri 2). 17. Program jom baca bersama 10 minit. 18. program 'amazing race, fun with english'. 19. Bengkel pangkalan data dalam talian 'IEEE'. 20. Taklimat penyediaan sasaran kerja tahunan (SKT). 21. Bengkel kemahiran peningkatan profesonalisme staf PTA 2018. 22. Mesyuarat CSR IMD PTAR (2018). 23. Program Shifa-un wa rahmah. 24. Perbincangan library Boulvard. 25. Lawatan YBHG. Prof Dato' Dr Abdullah Mohamad Said. 26. Library 10K CSR walk. 27. Lawatan penanadaarasan UTEM ke Unit Jilid Perpustakaan UiTM cawangan Melaka. 28. Benchmarking visit Politeknik Kota Bharu – UiTM, 29. Lawatan sambil belajar dari SK Rumbia, Alor Gajah. 30. Red ribbon awareness: Moving towards zero. 31. Jom baca bersama. 32. Bengkel pembangunan skill set PTAR. 33. Taklimat suruhanjaya pilihan raya Malaysia.