IQRA' : Bil 3 : Mac 2018 / Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM - UiTM, Perpustakaan Tun Abdul Razak (Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM, 2018)
Antara isi kandungan: 1. Bengkel guru pusat sumber sekolah IR 4.0 Negeri Melaka. 2. Ceramah literasi undang-undang peringkat UiTM Cawangan Melaka siri 1/2018. Kemalangan jalanraya dan tuntutan atas kecuaian (Sivil dan jenayah). 3. Taklimat perpustakaan Minggu Destini Siswa (MDS). 4. Lawatan penandaarasan. 5. Pertandingan bowling Piala Rektor 2018. 6. Kelas kemahiran maklumat. 7. Bengkel: Rakaman video untuk MOOCS @ PTAR 8. Program motivasi kepimpinan pengawas 2018. 9. Pemindahan rekod ke Arkib Negara Malaysia Negeri Pahang. 10. Konsultasi bahagian hal ehwal akademik. 11. Proses pelupusan rekod dan fail unit kualiti. 12. Bengkel bernama library & infolink service 2018, cawangan Perak, Kampus Tapah. 13. Lawatan staf kolej vokasional Keningau. 14. Taklimat RDMS. 15. Lawatan para guru dari kolej vokasional Matang. 16. Bengkel mendeley bersama pensyarah UiTM cawangan Terengganu. 17. Bengkel strategi pencarian maklumat & asas mandeley.