IQRA' : Bil 1 : Jan 2018 / Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM - Universiti Teknologi MARA, Perpustakaan Tun Abdul Razak (Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM, 2018)
Antara isi kandungan: 1. Khazanah jawi: Kegemilangan keilmuan dan kesusasteraan nusantara. 2. Aktiviti perpustakaan cawangan Perak. 3. Program library information skill (INTERIM) cawangan Melaka. 4. Majlis perasmian ruang santai point. 5. Pameran sejarah penubuhan fakulti perubatan. 6. Promosi: 'Feed your heart. Get a candy to read'. 7. Taklimat kesedaran ISO 9001:2015 kepada kumpulan pelaksana. 8. Bengkel makmal pendigitalan & metadata IR. 9. Pameran bulanan PTAR: Hari Keputeraan Yang Dipertuan Besar Negeri Sembilan. 10. Gotong-royong EKSA. 11. Taklimat perpustakaan minggu INTERIM cawangan Negeri Sembilan. 12. Majlis tazkirah Perpustakaan Dato' Jaafar Hassan (PDJH), UiTM cawangan Perlis. 13. Taklimat pengurusan arkib dan rekod cawangan Sabah. 14. Sesi latihan OCLC worldcat discovery services cawangan Sabah. 15. Taklimat perpustakaan kepada pelajar baru INTERIM PTAR cawangan Perak Kampus Tapah. 16. Taklimat Perpustakaan Sultan Badlishah kepada pelajar-pelajar baharu INTERIM sesi 1/2018. 17. Taklimat Perpustakaan sempena minggu Destini Siswa Perpustakaan Sultan Badlishah. 18. Pameran 20 tahun UiTM cawangan Kedah. 19. Selamat datang ke cawangan Johor. 20. Tahsin Al-quran & tazkirah cawangan Johor. 21. Perpustkaan bergerak @ Teratak Cendekiawan cawangan Terengganu. 22. Program modul pelajar INTERIM bersama bahagian (PTA) cawangan Kelantan. 23. Kursus kepimpinan motivasi pengawas pusat sumber sekolah SMK Abdul Samad, Pulai Condong. 24. Bengkel pembentangan fail meja staf perpustakaan. 25. Taklimat keselamatan kebakaran bangunan cawangan Pahang. 26. Program misi kemanusiaan UiTM cawangan Pahang, 'Kami sentiasa bersamamu'. 27. Taklimat pengurusan Rekod dan Arkib cawangan Sarawak. 28. Lawatan kerja pengurusan UiTM cawangan Sarawak. 29. Lawatan sekolah dari SMK Tun Abang Haji Openg cawangan Sarawak.