IQRA' : Bil 7 : Julai 2017 / Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM - UiTM, Perpustakaan Tun Abdul Razak, (Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM, 2017)
Antara isi kandungan: 1. Seminar kepustakawanan 2017 kelestarian kecemerlangan, 2. Pameran penjagaan persekitaran kita amalan mulia, 3. Kumpulan inovatif kreatif (KIK) i-Team, 4. Lawatan kerja wakil dari German Malaysian Institute (GMI) @ PTAR, 5. Majlis sambutan hari raya aidilfitri PTAR 2017, 6. Taklimat lawatan kepada pelajar Universitas Airlanggar (UNAIR), Surabaya, Indonesia, 7. Bengkel penyediaan dokumen ISO 9001:2015, 7. Program pengenalan amalan persekitaran berkualiti melalui amalan 5S dan amalan 3R, 8. Lawatan kerja ke unit penjanaan kewangan, Perpustakaan Tun Sri Lanang, Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM), 9. Taklimat pengurusan arkib dan rekod di unit arkib UiTM Cawangan Zon Utara, 10. Majlis sambutan raya, hari lahir dan persaraan Staf, 11. Pameran sukan untuk kesihatan, 12. Promosi: Library bingo, 13. Taklimat arkib ke perpustakaan Dato' Jaafar Hassan, UiTM Cawangan Perlis, 14. Gotong royong majlis hari raya aidilfitri 2017 Perpustakaan Tun Abdul Razak (PTAR) Pulau Pinang, 15. Bengkel pangkalan data 2017, Perpustakaan Tun Abdul Razak (PTAR) Cawangan Perak, 16. Majlis sambutan aidilfitri perdana peringkat UiTM Cawangan Negeri Sembilan 2017 (1438H), 17. Sesi townhall pusat perancangan strategik (CSPI) bersama warga UiTM Cawangan Negeri Sembilan, 18. Taklimat Perpustakaan bagi sesi interim 2017 di Kampus Rembau, 19. Pameran social environment & brand architechture in advertising, 20. Majlis bacaan yasin dan kenduri kesyukuran, 21. Program library information (INTERIM), 22. Majlis kesyukuran sempena syawal 2017/1438H, 23. Lawatan mesra Prof. Madya Sabariah Hj Mahat, Rektor UiTM Cawangan Melaka ke Perpustakaan Kampus Jasin, 24. Lawatan dari Sekolah Menengah Kebangsaan Tun Teja, Melaka, 25. Majlis doa selamat dan kesyukuran, 26. Interim di Perpustakaan Al-Bukhari 2017, 27. Lawatan akademik dari UNITAR – KFORCE ke Perpustakaan Cendekiawan, UiTM Cawangan Terengganu, 28. Sambutan hari raya perdana UiTM Cawangan Terengganu 2017, 30. Sambutan hari raya peringkat UiTM Cawangan Johor, 31. Program sambutan hari raya UiTM Cawangan Sabah, 32. Minggu Interim bagi pelajar diploma (second intake), 33. Majlis jamuan hari raya aidilfitri PTAR 2017, 34. Pengesahan ke dalam perkhidmatan, 35. Majlis ramah tamah aidilfitri & pengawa' gawai 2017 UiTM Cawangan Sarawak, 36. Lawatan majlis perwakilan pelajar UiTM Johor, 37. Bengkel pangkalan data atas talian (PDAT) emerald premium, 38. Taklimat lifesaver, 39. Pameran Sarawak ibu pertiwi, 40. Majlis sambutan hari raya aidilfitri 2017 Perpustakaan Sultan Badlishah, 41. Lawatan delegasi akademik ASEAN, 42. Lawatan maahad tahfiz profesional Sungai Petani, 43. Majlis sambutan hari raya 2017 UiTM Cawangan Kedah, 44. Taklimat pengurusan arkib dan rekod oleh Jabatan Arkib Universiti.