IQRA' : Bil 12 : Disember 2016 / Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM - UiTM, Perpustakaan Tun Abdul Razak, (Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM, 2016)
Antara isi kandungan: 1. Program 4K: Kebersihan, Kecerian, Kesihatan dan Keselamatan, 2. Bahagian Pemprosesan Teknikal, PTAR Shah Alam, 3. Bahagian Pembangunan Sumber Bercetak, PTAR Shah Alam, 4. BahagianPengurusan Pelanggan dan Koleksi, PTAR Shah Alam, 5. Jabatan Pembangunan Bahan Perpustakaan, PTAR Shah Alam, 6. Jawatankuasa Sukan Kelab Putra, PTAR Shah Alam, 7. Bahagian Pentadbiran, PTAR Shah Alam, 8. Perpustakaan Kejuruteraan Tun Abdul Razak, Shah Alam, 9. Perpustakaan UiTM Cawangan Selangor, 10. Perpustakaan UiTM Cawangan Melaka, 11. Perpustakaan Tun Dr Ismail UiTM Cawangan Johor, 12. Aktiviti Perpustakaan Badlishah UiTM Cawangan Kedah, 13. Aktiviti Perpustakaan Al-Bukhari UiTM Cawangan Pahang, 14. Aktiviti Perpustakaan Dato' Jaafar Hassan UiTM Cawangan Perlis, 15. Aktiviti Perpustakaan Cendekiawan UiTM Cawangan Terengganu, 16. Aktiviti Perpustakaan UiTM Cawangan Sarawak, 17. Taniah & syabas.