IQRA' : Bil 11 : November 2016 / Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM - UiTM, Perpustakaan Tun Abdul Razak, (Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM, 2016)
Antara isi kandungan: 1. Penyatuan Nasioanl Penyatuan Bangsa, 2. Aktiviti Kreatif, Inovatif & Kreatif (KIK), 3. Aktiviti Jabatan Pengurusan Pentadbiran, 4. Aktiviti BahagianPengurusan Terbitan Bersiri & Sumber Elektronik, 5. Aktiviti Bahagian Pembangunan Sumber Bercetak, 6. Aktiviti Bahagian Pengurusan Sistem Perpustakaan, 7. Aktiviti Jabatan Pembangunan Repositori Institusi Universiti, 8. Tazkirah bulanan, 9. Aktiviti Perpustakaan Undang-undang, 10. Aktiviti Perpustakaan Cendekiawan UiTM Cawangan Terengganu, 11. Aktiviti Perpustakaan Badlishah UiTM Cawangan Kedah, 12. Aktiviti Perpustakaan Tun Abdul Razak UiTM Cawangan Perak, 13. Aktiviti Perpustakaan Dato' Jaafar Hassan UiTM Cawangan Perlis, 14. Aktiviti Perpustakaan Al-Bukhari UiTM Cawangan Pahang, 15. Aktiviti Perpustakaan UiTM Cawangan Melaka, 16. Aktiviti Perpustakaan UiTM Cawangan Sarawak, 17. Aktiviti Perpustakaan UiTM Cawangan Negeri Sembilan.