IQRA' : Bil 10 : Oktober 2016 / Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM - UiTM, Perpustakaan Tun Abdul Razak (Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM, 2016)
Antara isi kandungan: 1. Pameran UiTM sepanjang zaman, 2. Majlis kemuncak Khidmat Masyarakat PTAR 2016: Ilmu Mengubah Destini (IMD) 2016 Siri 2: Besut, Terenggnau, 3. Aktiviti Kumpulan Kreatif dan Inovatif, 4. Audit Pemantauan (SV3) ISO 9001:2008 di Perpustakaan Kejuruteraan Tun Abdul Razak (PKEJ), 5. Aktiviti Jabatan Pembangunan Repositori Institusi Universiti, 6. Aktiviti Bahagian Pengurusan Pelanggan 7. Bengkel Repositori Khazanah Melayu 8. Aktiviti Bahagian Pengurusan Sistem Perpustakaan, 9. Tazkirah bulanan, 10. Aktiviti Perpustakaan Cendekiawan UiTM Cawangan Terengganu, 11. Aktiviti Perpustakaan Badlishah UiTM Cawangan Kedah, 12. Aktiviti Perpustakaan Dato' Jaafar UiTM Cawangan Perlis, 13. Aktiviti Perpustakaan UiTM Cawangan Melaka, 14. Aktiviti Perpustakaan Tun Abdul Razak UiTM Samarahan 1, 15. Pencapaian staf Perpustakaan.