IQRA' : Bil 9 : September 2016 / Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM - UiTM, Perpustakaan Tun Abdul Razak (Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM, 2016)
Antara isi kandungan: 1. PTAR memenangi Anugerah Perak di iidex2016, 2. Program Pemantapan Perkhidmatan Perpustakaan 4P, 3. Audit Dalam Bil. 2/2016, 4. Training of Trainers (TOT) OCLC Worldcat Discovery Service di PTAR Shah Alam, 5. Pemindahan server PTAR, 6. Kumpulan KIK Rangkul Anugerah di Konvensyen KIK Zon Tengah 2016, 7. Taklimat orientasi pelajar baru sesi september 2016-januari 2017, 8. Lawatan dari pelajar Fakulti Hukum , Universitas Brawijaya Indonesia ke Perpustakaan Undang-undang 9. Siri jelajah latihan sistem perpustakaan (Web Based Integrated Library System – WILS) Peringkat Zon Pantai Timur, 10. Perasmian Taman Ilmu Perpustakaan Cendekiawan UiTM Terengganu, 11. Lawatan mesra Naib Canselor UiTM, Profesor Emeritus Dato' Dr Hassan Said ke UiTM Melaka , 12. Little Free Library (LFL) UiTM (Melaka) Kampus Bandaraya, 13. Lawatan Audit MQA di UiTM Sarawak, 14. Aktiviti Perpustakaan Al-Bukhari, UiTM Cawangan Pahang, 15. Taklimat asas kemahiran maklumat.