IQRA' : Bil 5 : Mei 2016 / Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM - UiTM, Perpustakaan Tun Abdul Razak, (Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM, 2016)
Antara isi kandungan: 1. Majlis kemuncak ilmu mengubah destini (IMD) Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2. Program CSR: IMD PTAR 2016 SK Kompleks Seberang Takir (STARS), Kuala Terengganu, 3. Lawatan kerja UiTM Jengka, Pahang ke Jabatan Arkib Universiti, 4. Perpustakaan UiTM di pameran pendidikan tinggi sempena Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur, 5. Karnival sukan staf Universiti Teknologi MARA, 6. Lawatan sambil belajar SK Jaya Gading ke PTAR, 7. Program Library Outreach 2016, 9. Kursus Adobe Photoshop di PTAR.