IQRA' : Bil 4 : April 2016 / Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM - UiTM, Perpustakaan Tun Abdul Razak, (Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM, 2016)
Antara isi kandungan: 1. Program CSR: Ilmu Mengubah Destini (IMD) PTAR 2016 Bengkel Pengkatalogan & Pengkelasan Guru, 2. Audit (Surveillance 2) LRQA di Perpustakaan Abdul Razak, 3. PTAR ungguli Anugerah Emas di Mini Konvensyen Team Excellence peringkat wilayah selatan 2016, 4. Program Library Liaison Officer Day 2016, 5. Lawatan akademik pelajar pengurusan prpustakaan UiTM Puncak Perdana ke PTAR, 6. Kursus Microsoft word (intermediate) PTAR.