IQRA' : Bil 3 : Mac 2016 / Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM - UiTM, Perpustakaan Tun Abdul Razak, (Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM, 2016)
Antara isi kandungan: 1. Pesta buku sempena program Galakan Membaca PTAR, 2. Anugerah Antarabangsa : Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM di anugerahkan Emerald's High Usage Award 5 tahun berturut-turut, 3. Penandaarasan RDA PTAR ke Perpustakaan Tun Sri Lanang, Universiti Kebangsaan Malaysia, 4. Lawatan Pengurusan Ketua Pustakawan ke Perpustakaan Al-Bukhari, 5. Lawatan Pengurusan Ketua Pustakawan ke PTAR PFI Kampus Raub, 6. Lawatan: Sekolah Menengah Seksyen 7 & Seksyen 16 ke PTAR sempena Pesta Buku PTAR 2016, 7. Tazkirah PTAR bulan Mac: Harta Sepencarian, 8. Seminar penarafan Universiti: apa peranan kita? 9. Kursus Adobe Illustrator di PTAR. 10. Audit dalam PTAR Bil 1/2016, 11. Bengkel bimbingan intensif Kumpulan Inovatif & Kreatif (KIK) di PTAR.