IQRA' : Bil 1 : Januari 2016 / Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM - UiTM, Perpustakaan Tun Abdul Razak, (Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM, 2016)
Antara isi kandungan: 1. Penandaarasan Jabatan Arkib Universiti ke Jabatan Arkib Negara Malaysia, 2. Penandaarasan INCEIF ke PTAR, 3. Delegasi Pelajar Antarabangsa ke PTAR, 4. Taklimat bersama pembekal buku PTAR, 5. Tazkirah bulanan : kerja tuntutan ibadah.