Biz Newz Issue April - July 2018 / Fakulti Pengurusan Perniagaan Universiti Teknologi MARA Terengganu. - UiTM Terengganu, Fakulti Pengurusan Perniagaan (Fakulti Pengurusan Perniagaan, UiTM Terengganu, 2018)
Biz Newz adalah buletin terbitan Fakulti Pengurusan Perniagaan UiTM Terengganu yang mengandungi artikel dan aktiviti cetusan idea warga fakulti.